top of page

Bij ons kan je terecht van A tot Z.

‘Wij realiseren ideeën’ is niet alleen een pay-off, maar een belofte die we waarmaken. Met onze studio zijn we toegewijd om ideeën om te zetten in tastbare realiteit met professionaliteit, creativiteit en vakkundigheid. 

Wij gaan verder dan alleen het realiseren van ideeën. We streven ernaar om buitengewone resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen en ons samen trots maken. Onze passie voor het realiseren van ideeën motiveert en inspireert ons om voortdurend de  grenzen te verleggen.

Het team van Berends Sebastiaan

Partner

Ferdinand Sebastiaan

Ferdinand heeft een sterke focus op conceptontwikkeling en in het bedenken van innovatieve en impactvolle ideeën die de verwachtingen overtreffen. Zijn oog voor detail en creatieve benadering maken hem de samenwerkingspartner in het vertalen van abstracte concepten naar tastbare ontwerpen.

 

Zijn vriendelijke en professionele aanpak stelt je op je gemak en creëert een vertrouwde omgeving waarin ideeën vrij kunnen stromen. Hij luistert aandachtig naar je wensen en behoeften en gaat verder dan verwacht om jouw visie werkelijkheid te maken.

Hij staat altijd klaar om uitdagingen aan te gaan en een positieve impact te maken op elk project waaraan we met je samenwerken.

Berends Sebastiaan portretten-9759.jpg

Partner

Boudewijn Berends

Boudewijn is een buitengewone ontwerper met een ongeëvenaarde passie voor conceptontwikkeling en ontwerp. 

Wat Boudewijn onderscheidt ten opzichte van andere ontwerpers, is zijn indrukwekkende skill set aan vaardigheden op het gebied van  ontwerp. Met een breed scala aan expertise en ervaring, is hij in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn.

 

Van het creëren van adembenemende visuele concepten tot het ontwikkelen van uitgekiende ontwerpen, Boudewijn weet hoe hij zijn veelzijdige talenten inzet om resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen.

Met hem aan je zijde kan je vertrouwen op een samenwerking die zal inspireren en de doelen zal verwezenlijken met verbluffend

concept en ontwerpwerk.

Berends Sebastiaan portretten-9663.jpg

Concept designer

Frank Bakker

Frank is in zijn element als hij een video gaat schieten of monteren,

3D kan modelleren of een huisstijl kan uitdokteren.

 

Met de bijbehorende diploma's op zak en een ruime hoeveelheid aan werkervaring kan Frank abstracte ideeën en concepten doorvertalen naar visuele communicate en is hij een topper in cameravoering (on- & offline). Door zijn brede scala aan vaardigheden is hij ruim inzetbaar op vlakken als: grafisch, video & (3D-) animatie.


Zijn karakter binnen het team is aanwezig, met een eigen wijsheid en altijd constructief en kalm. Dat maakt hem een fijn persoon om mee te werken

en om mee te zijn.

Berends Sebastiaan portretten-9701.jpg

Illustrator

Esther Hörchner-Hartgers

Esther is sinds 2009 illustrator en heeft in haar loopbaan al meerdere klassiekers ontworpen. Als ervaren illustrator kan zij meedenken in huisstijlen, verschillende visuele communicatie, animatie en met print. Ze kan campagnes fysiek uitwerken op locatie d.m.v. ter plekken te illustreren. 

Ze is een perfectionist pure sang en doet er alles aan om het te laten slagen. Ze is in haar contact altijd bescheiden en rustig en bovenal professioneel.

Esther denkt graag in beelden, kleuren en lijnen en kan dit in een handomdraai op papier schetsen, waarbij de schets vaak al zo verhalend is dat de uitwerking voor iedereen helemaal helder is.

Berends Sebastiaan portretten-9470.jpg

Bespreek de mogelijkheden

bottom of page