top of page

Berends Sebastiaan
ontwerpstudio

Bij ons kan je terecht van A tot Z.

Wij zijn er om van ideeën werkelijkheid te maken. Onze belofte, ‘Wij realiseren ideeën’, weerspiegelt ons vermogen en onze toewijding om concepten, visies en dromen tastbaar te maken.

Wij gaan verder dan alleen het realiseren van ideeën. We streven ernaar
om buitengewone resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen en onze klanten trots maken. Onze passie voor het realiseren van ideeën drijft ons voort en inspireert ons om voortdurend te innoveren en om grenzen te verleggen.

‘Wij realiseren ideeën’ is niet alleen een pay-off, maar een belofte die we waarmaken.
Met onze studio zijn we toegewijd om ideeën om te zetten in tastbare realiteit met professionaliteit, creativiteit en vakkundigheid.

Het team van Berends Sebastiaan

Ferdinand Sebastiaan

Partner

Met een sterke focus op conceptontwikkeling blinkt Ferdinand uit in het bedenken van innovatieve en impactvolle ideeën die de verwachtingen overtreffen. Zijn scherp oog voor detail en creatieve benadering maken hem de samenwerkingspartner in het vertalen van abstracte concepten naar tastbare ontwerpen.

 

Zijn vriendelijke en professionele aanpak stelt je op je gemak en creëert een vertrouwde omgeving waarin ideeën vrij kunnen stromen. Hij luistert aandachtig naar je wensen en behoeften en gaat verder dan verwacht om jouw visie werkelijkheid te maken.

Altijd paraat om mee te denken, is Ferdinand een waardevolle sparringpartner bij elk project.

 

Het vermogen om out-of-the-box te denken en creatieve oplossingen te bieden, maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk team. Hij staat altijd klaar om uitdagingen aan te gaan en een positieve impact te maken op elk project waaraan we met je samenwerken.

Boudewijn Berends

Partner

Boudewijn is een buitengewoon getalenteerde ontwerper met een ongeëvenaarde passie voor conceptontwikkeling en ontwerp. Boudewijn is enorm sterk in het bedenken van vernieuwende en impactvolle ideeën.

Wat Boudewijn echt onderscheidt ten opzichte van andere ontwerpers, is zijn indrukwekkende skill set aan vaardigheden op het gebied van concept en ontwerp. Met een breed scala aan expertise en ervaring, is hij in staat om complexe uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die zowel esthetisch als functioneel zijn.

 

Van het creëren van adembenemende visuele concepten tot het ontwikkelen van uitgekiende ontwerpen, Boudewijn weet hoe hij zijn veelzijdige talenten inzet om resultaten te leveren die de verwachtingen overtreffen.

Zijn toewijding aan zijn vak en zijn voortdurende streven om grenzen te verleggen maken Boudewijn tot een waardevolle aanwinst voor elk project. Met hem aan je zijde kan je vertrouwen op een samenwerking die zal inspireren en de doelen zal verwezenlijken met verbluffend concept en ontwerpwerk.

Bespreek de mogelijkheden

bottom of page